• Ново
Компатибилен со фаровите компатибилни со 1992- Форд Еконолин клуб Вагон Супер должност сет на левиот возач и десната патничка страна халоген со сијалица

Компатибилен со фаровите компатибилни со 1992- Форд Еконолин клуб Вагон Супер должност сет на левиот возач и десната патничка

Buyers rating:
DEN 4050.40

Износ

Специфичен производ на производот ТИПЕ : КомпозитБули вклучени : Со сијалица (и) Тип на сијалица : Халогенленс Боја : Јасна пакет на леќи : НОФИТ : Директен фитмент Тип : Директна замена Доцниот дел Број на дел : F6 UZ13008 AAPARTS Број на врската : FO2503117 INTERCHANGE Дел Број : F6 UZ13008 AAA, FO2503117171171171171117111717. гарантирана километража од компоненти со врвен квалитет, ова е вашата најдобра опција и ефтина замена за вашите потреби за обнова, поправка и одржување-ОЕ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или стари фабрички дел.compatibal со следниве возила : FORD92-96 E-150 ECONOLINE92 -96 E-150 ECONOLINE CLUB WAGON92-96 E-250 ECONOLINE92-96 E-350 ECONOLINE92-96 E-350 ECONOLINE CLUB WAGON96 ECONOLINE SUPER DULY SOSTECTION Боја : Clear Lens Custom Bunder : No Fit : Direct Fit Fit Fitment Тип : Директна замена Друг дел Број на дел : F6 UZ13008 AA Делови Број на врска : FO2503117 Број на делот за размена на размени : F6 UZ13008 AA, FO2503117 Гаранција : 1-годишна неограничена гаранција за миризба произведена од врвни квалитетни компоненти, оваа е вашата најдобра опција и ефтина замена за вашите потреби за обнова, поправка и одржување - производ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или стари фабрички дел. Компатибилен со следниве возила : Ford 92-96 E-150 Econoline. 92-96 Е-150 вагон на Еконолин Клуб. 92-96 Е-250 Еконолин. 92-96 Е-350 Еконолин. 92-96 Е-350 вагон на Еконолин Клуб. 96 Еконолин Супер должност.

Карактеристики

Производи во категоријата