• Ново
Компатибилен светла со предните светла со 2005, 2007 година- Крајслер сет на лев возач и десен патнички страничен халоген со сијалица

Компатибилен светла со предните светла со 2005, 2007 година- Крајслер сет на лев возач и десен патнички страничен халоген со

Buyers rating:
DEN 1.00

Износ

PRODUCT SPECIFICSAssembly Type : Composite Bulbs Included : With bulb(s) Bulb Type : Halogen Lens Color : Clear Lens Custom Bundle : No Fit : Direct Fit Fitment Type : Direct Replacement Other Part Number : 4805757 AH-PFM, 4805757 AIInterchange Part Number : 4805757 AH-PFM, 4805757 AINotes : Without delay option Warranty : 1-годишна неограничена милест гарантирана од компонентите со врвен квалитет, ова е вашата најдобра опција и ефтина замена за вашите потреби за обнова, поправка и одржување-производ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или стари фабрички дел. , 2007 300 Base2008 300 LX2005, 2007-2008 300 (submodel : C SRT8, Limited, Touring) PRODUCT SPECIFICS Assembly Type : Composite Bulbs Included : With bulb(s) Bulb Type : Halogen Lens Color : Clear Lens Custom Bundle : No Fit : Директно вклопување Тип на вклопување : Директна замена Друг дел Број на дел : 4805757 AH-PFM, 4805757 AI Број на размена на размени : 4805757 AH-PFM, 4805757 AI Белешки : Без одложување Опција гаранција : 1-годишна гаранција за неограничена мерка за мерење, произведена од компоненти со врвен квалитет,, ова е вашата најдобра опција и ефтина замена за вашите потреби за обнова, поправка и одржување - производ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или стари фабрички дел. Компатибилен со следниве возила : Крајслер 2005, 2007 година 300 база. 2008 300 LX. 2005, 2007-2008 300 (подмодел : C SRT8, ограничен, турнеја).

Карактеристики

Производи во категоријата