• Ново
MotoRad 1ic135kt Палење Серпентина Одговара изберете: 2007 - NISSAN АЛТИМА, 2008 - NISSAN НЕПРИЈАТЕЛСКИТЕ

MotoRad 1ic135kt Палење Серпентина Одговара изберете: 2007 - NISSAN АЛТИМА, 2008 - NISSAN НЕПРИЈАТЕЛСКИТЕ

Buyers rating:
DEN 2.00

Износ

Комплет За Серпентина за палење-Калемите За Палење Моторад се дизајнирани да го максимизираат времетраењето на напонот на искра за да обезбедат оптимални перформанси на моторот. Дизајниран да работи под тешки работни услови и штити од екстремна топлина. Сите Калеми За Палење На Моторад се дизајнирани да ги исполнуваат или надминуваат спецификациите НА ОЕМ во нашите производствени капацитети ISO TS16949. Плус, сите наши производи за управување со моторот се поддржани со доверба во ограничена доживотна гаранција. Примарни и секундарни намотки направени СО БАКАР ОД ЕТП за да обезбедат супериорна заштита на температурата и спроводливост на напонот. Платинските врски внесени со графит се спротивставуваат на корозијата и нудат супериорна спроводливост и издржливост. Магнет отпорен на топлина произведува максимален излез на напон при сите брзини на моторот. Одговара Изберете : 2007-2018 НИСАН АЛТИМА 4 Цил 2,5 Л 2008-2020 НИСАН НЕЧЕСНИТЕ 4 Цил 2,5 Л 2013-2019 НИСАН СЕНТРА 4 Цил 1,8 Л 2009-2012 НИСАН СЕНТРА 4 Цил 2 Л 2014-2015 НИСАН НЕЧЕСНИТЕ ИЗБЕРЕТЕ 4 Цил 2,5 Л 2007-2012 нисан ВЕРСА 4 ЦИЛ 1,8 Л 2009-2014 НИСАН КОЦКА 4 ЦИЛ 1,8 Л 2013-2014 НИСАН НВ200 4 ЦИЛ 2 Л 2014-2017 ИНФИНИТИ КХ60 4 ЦИЛ 2,5 Л 2014 НИСАН ПАТФАЈНДЕР 4 ЦИЛ 2,5 л 2007-2008 НИСАН СЕНТРА 4 цил 2,5 л 2011-2013 ИНФИНИТИ М56 8 ЦИЛ 5,6 Л 2009-2013 ИНФИНИТИ Фх50 8 Цил 5 Л 2015-2019 ИНФИНИТИ к70л 8 ЦИЛ 5,6 Л 2014-2019 ИНФИНИТИ К70 8 Цил 5,6 Л 2014 ИНФИНИТИ КХ70 8 Цил 5 Л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШАТА фит графичка Контрола за проверка.

Карактеристики

Производи во категоријата