• Ново
Калем за палење Одговара изберете: 1988-ПОНТИЈАК ГРАНД АМ, 1999-ОЛДСМОБИЛ АЛЕРО

Калем за палење Одговара изберете: 1988-ПОНТИЈАК ГРАНД АМ, 1999-ОЛДСМОБИЛ АЛЕРО

Buyers rating:
DEN 799.84

Износ

Калемите за Палење НГК се произведени според прецизни спецификации за највисока можна издржливост за да ги исполнат и надминат сите стандарди за изведба НА ОЕМ. Развиен ригорозно тестиран во нашата акредитирана лабораторија ЗА тестирање ISO 17025 под најекстремни услови, дизајните на серпентина На Ngk Kjé ќе ги надминат сите Други Ques. Дизајнирани да функционираат беспрекорно со системите за палење на возилото, само калемите за палење NGK ја прикажуваат нашата сопствена ngk asic електроника и строга oem опрема и поврзување. Калем за палење Одговара Изберете : 1996-2001 ПОНТИЈАК ГРАНД АМ 4 Цил 2.4 Л 1999-2001 ОЛДСМОБИЛ АЛЕРО 4 Цил 2.4 Л 1997-1999 ШЕВРОЛЕТ МАЛИБУ 4 Цил 2.4 Л 1996-2002 ШЕВРОЛЕТ КАВАЛЕР 4 Цил 2.4 Л 1988-1995 ПОНТИЈАК ГРАНД АМ 4 Цил 2.3 Л 1996-1997 буик СКАЈЛАРК 4 Цил 2.4 Л 1996-1997 ОЛДСМОБИЛ ОСТВАРУВАЊЕ 4 цил 2.4 Л 1996-2002 ПОНТИЈАК СОНЧЕВ ОГАН 4 ЦИЛ 2.4 Л 1988-1991 ОЛДСМОБИЛ КАТ КАЛЕ 4 Цил 2.3 Л 1992-1995 ОЛДСМОБИЛ постигнување 4 Цил 2,3 л 1988-1995 БУИК СКАЈЛАРК 4 Цил 2,3 Л 1990-1994 ШЕВРОЛЕТ Берета 4 Цил 2,3 Л 1995 ШЕВРОЛЕТ КАВАЛЕР 4 цил 2,3 Л 1995 ПОНТИЈАК СОНЧЕВ ОГАН 4 ЦИЛ 2,3 Л 1990-1991 ОЛДСМОБИЛ КАТЛАС ВРХОВЕН 4 цил 2.3 Л 1990-1991 ГРАН ПРИ на понтијак 4 цил 2.3 Л 1987 ОЛДСМОБИЛ КАЛЕ 4 ЦИЛ 2.3 Л И Повеќе - Додадете Го ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Карактеристики

Производи во категоријата