• Ново
Фери-Морс Сее Лесен Домат Подобро Момче Хибридни Растителни Растителни Семиња - Семе Градинарство Полно Сонце

Фери-Морс Сее Лесен Домат Подобро Момче Хибридни Растителни Растителни Семиња - Семе Градинарство Полно Сонце

Buyers rating:
DEN 287.68

Износ

Енергичните неопределени растенија произведуваат изобилство на екстра големи плодови, некои со тежина од 1 1/2 килограми, пофалени за нивниот вкусен месен вкус. Длабоко црвено, мазно, цврсто овошје. Повеќекратна толеранција на болести на ВФН, АСЦ и УЛ. Енергичните неопределени растенија произведуваат изобилство на екстра големи плодови, некои со тежина од 1 1/2 килограми, пофалени за нивниот вкусен месен вкус. Длабоко црвено, мазно, цврсто овошје. Повеќекратна толеранција на болести на ВФН, АСЦ и УЛ. * Расте Најдобро На Полно Сонце • Длабочина На Садење - 1/4 • Растојание На Садење-2/3 • Денови до Germење-7-10. * Денови До Зрелост-70-75.

Карактеристики

Производи во категоријата