• Ново
Преиспитано ОЕМ алуминиумско тркало, машинско и сребро, се вклопува во 1996 година- Кадилак Девил FWD

Преиспитано ОЕМ алуминиумско тркало, машинско и сребро, се вклопува во 1996 година- Кадилак Девил FWD

Buyers rating:
DEN 3.33

Износ

Со сериозна и непоколеблива посветеност на клиентите да им обезбедат на клиентите широк спектар на компоненти, опрема и делови за замена со висок квалитет, за поправка и пристап до нивните автомобили, камиони и други возила, Каи нуди реконструирано тркало за алуминиум за алуминиум ОЕМ. Тој е дизајниран да го замени постојното фабричко тркало. Карактеристиките вклучуваат неутрализирање од 16 x 7, 43мм, 14 погледи, 5 лагли, шема на завртки од 115мм, машински и сребрени. Тоа одговара на вашиот Cadillac Deville FWD од 1996-1999 година. Проверете за да бидете сигурни дека одговара на вашето возило. Гаранција : 5 години, ограничено. Каи 16 x 7 Преиспитано ОЕМ алуминиумско тркало, машинско и сребро, се вклопува во 1996-1999 Кадилак Девил FWD 16 x 7, 43мм офсет, 14 погледи, 5 лагли, шема на завртки од 115мм, махнидирани и сребрени, изработени од алуминиум. Ги исполнува сите федерални стандарди за безбедност на моторот. Не е потребно дупчење за инсталација. Не се потребни измени за инсталација. Директно вклопување замена за вашето возило. Иста форма се вклопува и функционира како ОЕ. Гаранција : 5 години, ограничено. Заврши ореви и централното капаче не се вклучени. Проверете го големиот избор на делови што се достапни за вашето возило.

Карактеристики

Производи во категоријата