• Ново
Америкус Солиден Терен НА ПЛАНИНАТА КАЛ LT305 55R 121 118q E Лесна Гума За Камиони

Америкус Солиден Терен НА ПЛАНИНАТА КАЛ LT305 55R 121 118q E Лесна Гума За Камиони

Buyers rating:
DEN 2860.64

Износ

Америкус Солиден М/Т е терен со кал цела сезона гума произведена за лесни камиони. Гумата промовира одлични перформанси надвор од патот. Дизајнот на шарата се одликува со големи, влечкави блокови на шарите, широки жлебови и шема на отворено рамо кои работат заедно за да обезбедат првокласни перформанси на меки и лабави површини на теренот. Овие елементи на шарите се способни да најдат добар стисок на патот и во сите временски услови. Тие обезбедуваат сува, влажна и зимска влечна сила за понатамошно подобрување на способноста за држење надвор од патот. Подобрената теренска и сите временски тракции овозможува гумата за безбедносни перформанси за време на возењето. Цела сезона и влечење надвор од патот дополнително се подобрува со одржуваниот чист отпечаток. Широките жлебови на шарите и специјализираните елементи на шарите ја чистат калта и кашеста маса и исфрлаат карпи заглавени помеѓу елементите на шарата. Ова го избегнува задржувањето на каменот, што може да предизвика штета на трупот на гумата, истовремено обезбедувајќи побезбедно возачко искуство во сите временски услови. Широките жлебови, исто така, го спречуваат хидропланирањето бидејќи ја растеруваат водата и кашеста маса од под стапалото на гумата. Ова и овозможува на гумата да го одржува својот оптимизиран контакт со патот и гарантира сигурно возачко искуство. Солиден М/Т обезбедува постојан контакт со патот. Дизајните на блок-секвенцата на центарот и рамото значително ја зголемуваат контролата на гумата. На овој начин, реакцијата на управувачот на моделот станува побрза и попрецизна, додека структурата на гумата се стабилизира дури и при сурови услови на површината надвор од патот. Подобрата контрола му овозможува на возачот самоуверено да го контролира возилото. Наменетата цел на видовите Гуми за Терени од Кал е употреба надвор од патот. Тие не се наменети за редовно возење на автопат. Сите временски влечење. Влечење на теренот од кал. Голема контрола надвор од патот. Црн Страничен Ѕид. Произведени за лесни камиони. Ефикасен погон за гориво.

Карактеристики

Производи во категоријата