• Ново
12 W 55 H Lifetime vinyl, стандардни две еднакви панели, подигнати ролетни на панели, W завртки за инсталација на Shutter-Lok и завртки за појавување, полноќно зелено

12 W 55 H Lifetime vinyl, стандардни две еднакви панели, подигнати ролетни на панели, W завртки за инсталација на Shutter-Lok

Buyers rating:
DEN 3.00

Износ

Нашите стандардни подигнати панели -ролетни обезбедуваат мерка на едноставна, непобитна елеганција. Прецизната, автентична длабочина на нашите панели создава живописен карактер и интересни сенки за повеќе сценска фасада, без разлика дали е за современи дизајни или повеќе историски изглед. Шутнерите ги надополнуваат стиловите од Кејп Код до Федерален, стил на ќерамиди, Foursquare и многу повеќе. Вклучува пар ролетни и хардвер за појавување на бои. Најлесна инсталација - Инстали за неколку минути со вклучен хардвер. Поради материјали, ширините и должините се номинални +/- 1/2 ". Трајни градежни карактеристики се обликувани низ боја и јасен текстура на дрва.

Карактеристики

Производи во категоријата