• Ново
Идентитет за внатрешни работи на надворешноста на бојата и буквар во една #LK Urban Gateway, галон

Идентитет за внатрешни работи на надворешноста на бојата и буквар во една LK Urban Gateway, галон

Buyers rating:
DEN 2.00

Износ

Килц идентитет Внатрешен/надворешна боја на бојата за боење ако е потребно, нанесете втор буквар палто со боја на идентитет на Килц. Повремено промешајте боја. Интермикс контејнери со ист производ за да се обезбеди униформност во боја и сјај. Користете висококвалитетна синтетичка четка или 3/8 "? 1/2 " Синтетички ролери на дремка. За силно текстурирани површини како што се Stucco, се препорачува 3/4 "NAP валјак или распрскувач на воздухот (0.015 "-0,021 "Спреј за спреј, 60 филтер за мрежи). Одредени бои може да бидат потребни дополнителни палта за целосна скрие. После 4 Недели, излечен филм со боја може да се исчисти со благ, не-абразивен течен детергент. Кога се нанесува на винил, изборот на боја мора да биде со иста боја или полесен од постојната боја. Опфатот е 250-400 квадратни метри на галон во зависност од Површинска текстура, порозност и метод на примена. Не тенка ако користите ролери или четка; меѓутоа, ако се бара прскање и слабеење, тенка со вода со брзина од не повеќе од 1/2 пивце по галон. Постигнете униформа палто Со користење на методот "v " за да се одржи влажен раб со примена на боја кон необоена област, а потоа назад во само-насликаната област. Повторете го "v " со целосно натоварен валјак за секои 2 стапки од 2 ft. Површина. Не презаситувајте или "истегнете " боја. Под-апликацијата ќе влијае на скривање и издржливост. Не нанесувајте прекумерен притисок при тркалање. Се суши да се допре за 2 часа (на 77 ° F и 50% R.H.) или подолго во поладните температури и/или поголема влажност. Повторно за 4 часа. На тешки дамки и шуми кои содржат танини, овозможуваат 12-16 часа суво време помеѓу палта. Поладните температури или поголема влажност може да го продолжат времето на сушење. Исчистете ги сите алатки и опрема со чиста вода со сапуница. За отстранување на празни контејнери и неискористен производ, контактирајте го услугата за собирање на одбивање на домаќинството. За да го намалите отпадот, консултирајте се со вашиот продавач на мало или калкулатор за онлајн боја за да ја одредите точната количина на боја за купување. Внатрешна/надворешна боја, боја на боење и буквар во една, издржлива и чистак.

Карактеристики

Производи во категоријата