• Ново
Паркпауер 3050па Пигтаил Адаптер-30А Машки 50а Женски

Паркпауер 3050па Пигтаил Адаптер-30А Машки 50а Женски

Buyers rating:
DEN 3.33

Износ

Поврзете се помеѓу влезот и кабелот за напојување за да ги решите проблемите со некомпатибилноста на моќноста. Екстра широки рачки за држење, лед индикаторски светла и надворешна употреба хард-сервисен кабел за квалитет и издржливост. Вклучениот прстен за заклучување создава водонепропустлива заптивка помеѓу адаптерот и влезот. Поврзува 50а влезови НА 30а р.в. извор на енергија. Тежок 10/3 SW кабел за надворешна употреба. Обликувани краеви за водонепропустливо поврзување помеѓу кабелот и електричните контакти. Рачка на машки крај за лесно поврзување и отстранување од пиедесталот за напојување или кабелот за напојување. Индикаторското светло за напојување визуелно го информира корисникот дека напојувањето тече низ адаптерот.

Карактеристики

Производи во категоријата