• Ново
Преиспитано тркало од алуминиумска алуминиум ОЕМ, машински W Средно сребрен отвор, се вклопува во 2003 година- Затемнување на Mitsubishi

Преиспитано тркало од алуминиумска алуминиум ОЕМ, машински W Средно сребрен отвор, се вклопува во 2003 година- Затемнување на

Buyers rating:
DEN 5759.68

Износ

Со сериозна и непоколеблива посветеност на клиентите да им обезбедат на клиентите широк спектар на компоненти, опрема и делови за замена со висок квалитет, за поправка и пристап до нивните автомобили, камиони и други возила, Каи нуди реконструирано тркало за алуминиум за алуминиум ОЕМ. Тој е дизајниран да го замени постојното фабричко тркало. Карактеристиките вклучуваат неутрализирање од 16 x 6, 46мм, 5 портпари, 5 LUG, 4,5 инчи, шема на завртки, машински со средни сребрени отвори. Тоа одговара на вашето затемнување во 2003-2005 година Mitsubishi. Проверете за да бидете сигурни дека одговара на вашето возило. Гаранција : 5 години, ограничено. Каи 16 x 6 Преиспитано ОЕМ алуминиумско тркало, изработено W/Средно сребро, се вклопува 2003-2005 Mitsubishi Eclipse 16 x 6, 46mm Offset, 5 портпари, 5 LUG, 4,5 инчи, шема на завртки, изработени со средни сребрени отвори, изработени од алуминиум . Ги исполнува сите федерални стандарди за безбедност на моторот. Не е потребно дупчење за инсталација. Не се потребни измени за инсталација. Директно вклопување замена за вашето возило. Иста форма се вклопува и функционира како ОЕ. Гаранција : 5 години, ограничено. Заврши ореви и централното капаче не се вклучени. Проверете го големиот избор на делови што се достапни за вашето возило.

Карактеристики

Производи во категоријата