• Ново
Компанија За Кафе покрај Оган-Кремен Силна Торба За Кафе Оз-Фарма Директно-Едно Потекло - Чоколадо, Цитрус, Речиси-Печено: Темно - Мала Серија Печено: Земја-Кремен Си?

Компанија За Кафе покрај Оган-Кремен Силна Торба За Кафе Оз-Фарма Директно-Едно Потекло - Чоколадо, Цитрус, Речиси-Печено: Темно

Buyers rating:
DEN 3.33

Износ

Компаниите За Кафе покрај Оган Кремен Силно мелено печење не само што ќе ви дадат енергија, туку ќе обезбедат одличен вкус и голема кауза. Ова кафе доаѓа да се користи од неколку познати региони за кафе низ целиот свет за да ги вклучи Индонезија, Хондурас, Етиопија и Бразил. Како и градот Кремен, овие грав се силни и смели. Оваа мешавина е инспирирана од генерации кремени мажи и жени кои отсекогаш се зголемувале рано, работеле напорно и останале додека не се заврши работата. Од Улицата Брик До Улицата Бакам, ајде Да го прославиме Флинт Силен. Добијте енергија со неверојатна земја, средно печено, Одлично Вкусно Кремен Силно кафе!. Забелешки За Дегустација : Орев, Темно Чоколадо, Јаболка. Печење : Темно. Со ова купување На Оваа Силна мешавина Од Кремен, ќе испратиме дел од приходите до организација која прави позитивни работи за Градот На Возилото што го сакаме.

Карактеристики

Производи во категоријата

Кафе Алтура, Оз
  • Ново
Оценка на клиентот:

Кафе Алтура, Оз

КАФЕ АЛТУРА, ТЕМНО ПЕЧЕНО МЕЛЕНО БЕЗКОФЕИНСКО ОРГАНСКО Е ОРИГИНАЛНОТО ОРГАНСКО КАФЕ ОРГАНСКО, А ИСТО ТА

DEN 0.33
Напон кафе здраво, сосед
  • Ново
Оценка на клиентот:

Напон кафе здраво, сосед

„Здраво, сосед“ е како згрутчување за стомакот Ова е нашето кафе со премиум Хаус Има тело и сладост да и

DEN 1.33