• Ново
Новиот Стартер Мотор Одговара На Багерот Дојц Фукс 301К Ф2Л 1162510

Новиот Стартер Мотор Одговара На Багерот Дојц Фукс 301К Ф2Л 1162510

Buyers rating:
DEN 3.33

Износ

ЗАМЕНУВА : *** ОВОЈ СТАРТЕР, ИСТО ТАКА, ГИ ЗАМЕНУВА ПРЕТХОДНИТЕ 9 СТИЛОВИ НА ЗАБИ ***БОШ 0-001-362-024КХД 116-2510 ЕДИНИЦА ТИП : БОШТИП : DDVOLTAGE : 12 VOLTSROTITION : CWTEETHS/СПЛИН : 11 ЗАБИ/SPLINESPINION/ШИНИ ОД : 34.1 ММ / 1.343 ДУПКА ЗА МОНТИРАЊЕ 1 : 13,5 ММ ИДНА ДУПКА ЗА МОНТИРАЊЕ СО НАВОЈ 2 : 13,5 ММ НЕНАМЕСТЕНА ПРИБЛИЖНА ТЕЖИНА : 26,74 ФУНТИ / 12,15 КГПРОИЗВОД ИЗВЕСТУВАЊЕ : КАКО ДИСТРИБУТЕР НА ДЕЛОВИ НАЈЧЕСТО ПРОДАВАМЕ РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ (СИТЕ ДЕЛОВИ ОД ОЕМ БИ БИЛЕ ЗАБЕЛЕЖАНИ КАКО ТАКВИ). Резервните делови не се добиени од оригиналното возило или производителот на опрема, но се дизајнирани да функционираат исто како - ако не и подобро од-оригиналот. Сите продадени делови се нови.АПЛИКАЦИИ : ВЕ МОЛИМЕ ПОТВРДЕТЕ ГО ВАШИОТ БРОЈ НА ДЕЛ ОД ОЕМ ОД ВАШАТА ОРИГИНАЛНА ЕДИНИЦА ЗА ДА ПОМОГНЕТЕ ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ МОНТАЖА.ДОЈЦ ТРАКТОР Д25 Ф2Л812 ДОЈЦ ДИЗЕЛ 1964-1965ДОЈЦ ТРАКТОР Д2505 Ф2Л812 ДОЈЦ ДИЗЕЛ 1965-1966ДОЈЦ ТРАКТОР Д2506 Ф2Л912 ДОЈЦ ДИЗЕЛ 1968 - 1974ДОЈЦ ТРАКТОР Д30 Ф2Л812 ДОЈЦ ДИЗЕЛ 1964-1965ДОЈЦ Трактор Д3005 Ф2Л812 ДОЈЦ ДИЗЕЛ 1965-1966дојц Трактор Д3006 Ф2Л912 ДОЈЦ ДИЗЕЛ 1968 - 1978дојц Трактор Д30С Ф2Л812 ДОЈЦ ДИЗЕЛ 1964-1965ДОЈЦ ТРАКТОР ДХ36 Ф2Л912 ДОЈЦ ДИЗЕЛ 1979 - 1985ДОЈЦ ТРАКТОР DX50 V F3 L912 DEUTZ ДИЗЕЛ 1979 - 1985 FAHR ТРАКТОР D2807 F2 L912 DEUTZ ДИЗЕЛ 1986 - 1993fahr ТРАКТОР D3607 F2 L912 DEUTZ ДИЗЕЛ 1986 - 1993fuchs БАГЕРИ 301 DEUTZ F2 L912 1970-1971 FUCHS БАГЕРИ 301 K DEUTZ F2 L912 1970-1971 FUCHS МОБИЛЕН КРАН 301 F2 L912 DEUTZ ДИЗЕЛ 1969 - 1979 НОВ СТАРТЕР МОТОР ОДГОВАРА DEUTZ FUCHS БАГЕР 301 301 K F2 L912 0001362024 1162510.

Карактеристики

Производи во категоријата